DINSDAG TOT ZONDAG OPEN VAN 12 TOT 17.00 UUR 
   ALLE SHOWROOMMODELLEN NU: 20% KORTING

 

     

 

 

     

 

Rolf Benz 964

PrintenE-mailadres
Beschrijving

Nieuw op de IMM Cologne 2018: Rolf Benz 964 – tafelcultuur in een nieuwe dimensie

 

De charme van de nieuwe tafel van massief hout zit ‘m in de details. Het tafelblad lijkt schijnbaar boven het tafelonderstel te zweven. In werkelijkheid is het blad door een zichtbare metalen verbindingsconstructie verbonden met de poten. Als een stijlvol contrast met dit technische element zijn de tafelhoeken en randen organisch maar ook volledig afgerond gevormd. Tafelblad en poten zijn er in eiken en notenhout, de verbindingsconstructie kan op wens geleverd worden in umbragrijs en verkeerszwart.

Het nieuwe tafelprogramma is vormgegeven voor jonge lifestyle-gerichte designliefhebbers door iemand die zelf uit deze generatie afkomstig is: de industriële vormgever en meestertimmerman Johannes Steinbauer runt sinds 2012 zijn eigen studio. Hij is afkomstig uit een timmermansfamilie in de vierde generatie en kon zijn intuïtieve, gereduceerde stijl al in projecten voor gerenommeerde internationale designondernemers realiseren. Met Rolf Benz 616 heeft Johannes Steinbauer de perfect passende stoel voor bij de tafel Rolf Benz 964 gecreëerd.

Producteigenschappen Rolf Benz 964:

  • Eettafel van massief hout met metalen verbindingsconstructie
  • Optimaal passend bij de stoel Rolf Benz 616
  • Afmetingen: 200 cm, 220 cm of 240 cm x 98 cm of rond met een diameter van 111 of 130 cm, hoogte: 75 cm
  • Materiaal: blad en poten van massief hout in eiken licht of donker of notenhout met metalen verbindingsconstructie gelakt in RAL 7022 umbragrijs of RAL 9017 verkeerszwart (houtkleur en kleur metalen verbindingsconstructie naar wens combineerbaar)
  • Made in Germany
  • Design: Johannes Steinbauer